Duspra op Maritime Industry Beurs

Van 24 tot 26 mei 2018 wordt in Gorinchem de Martime Industry Beurs gehouden. Een van de deelnemers aan deze beurs voor de Maritieme Sector is Duspra. Deze maritieme groothandel en technisch bureau werd in 1959 opgericht. Sinds 2016 is het bedrijf in Maarn bij Utrecht gevestigd. In het ruim 50jarig bestaan heeft Duspra een ruime expertise, ervaring en omvangrijk assortiment producten en diensten opgebouwd.  Duspra levert vanuit Nederland over de hele wereld. Klanten kunnen kiezen uit 10.000 gereedschappen, machines en accessoires.

Eerst groothandel nu ook adviseur

Behalve een ruim assortiment aan maritiem technische producten geeft Duspra ook advies. Heb je naast een artikel ook tips of goede raad nodig, dan kan je bij Duspra terecht. Daarbij is de ruim 50 jaar van ervaring zeker een voordeel. In het verlengde daarvan levert Duspra behalve complete producten ook onderdelen. Bovendien verricht Duspra ook reparaties en doet het aan onderhoud. Dit brede aanbod kan dus ook worden meegenomen in de advisering en de geboden oplossingen.

Van scheepsbouw naar windmolens

Van oorsprong een maritieme groothandel levert Duspra nu aan een bredere groep nationale en internationale klanten. Dus behalve rederijen en de scheepsbouw komen de klanten uit de olie & gas-, water & wegenbouw, duikbedrijven, offshore en windmolen industrie. De klantenkring is dus gegroeid en ook steeds breder geworden, in binnen- en buitenland.

Breed aanbod merken en ATEX gereedschappen

Duspra levert ventilatoren, hydraulisch en pneumatisch gereedschap. Daarbij gaat het ook om ATEX gecertificeerd gereedschap. Dat is bedoeld voor gereedschap waarbij er brand- of ontploffingsgevaar is, zoals bij rondvliegende vonken. Merken uit het assortiment van Duspra zijn: Spitznas, Trelawny, Cengar, CAP Hydraulic, Ampco, Beco, Hi-Force. Daarnaast worden er nog andere merken geleverd. Artikelen worden standaard met 1 jaar garantie geleverd. Extra informatie is te vinden op de website www.Duspra.nl.

Reageren is niet mogelijk